PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

oj!

Vad kan man kalla detta? En släng av hybris. September 2012, månaden då Mokkasin drabbades av storhetsvansinne. Lika bra att smacka på när man ändå håller på liksom.

Sidan 94 i tidningen Mama. Fint plåtat a Beautiful Living –  Amelia & Andreas Lönngren Widell och text av Åsa Brolin. Lite nya vinklar minsann, på barn och barnrum framför allt. Och alla ni som frågat om Viggos rum. Här är det!
 
 
Och frågestund i Rum hemma på sidan 95. Med mina egna bilder! Med flott bloggsällskap i tidingen av Trendeliten i form av It´s a House, Hildas hem och La Maison d´Anna G.

Och min lilla, men ack så kära, hylla. På sidan 146 i Elle Interiör. Jag är mäkta stolt att detta simpla DIY-projekt fick en så pass ädel plats på listan för Goda idéer. Och här är själva idén för er som missat.
 
Och i SvD/Magasinet på sidan 12 gör Cia Wedin en spaning om nätbutiker där man kan finna ett utvalt, kvalitativt och personligt sortiment. Om hur många nätbutiker idag vågar satsa på sin egen nisch vilket gör att man idag har en större möjlighet att sätta sin personliga prägel på hemmet. Oavsett var man bor. Cia länkar till flera nätbutiker som hon tycker funkar på det viset.

No Comments

Leave a Reply