DAILY LIFE

mini rodini i nätbutiken!!

Yrvaken rusade jag ner och öppnade dörren imorse. Ni vet när man hör i drömmen att något ringer fast man fattar inte att det är dörrklockan. Och när man väl fattar så inser man att det måste vara något väldigt viktigt för det ger sig inte. Och där stod DHL-killen med nya Mini Rodini kollektionen. Hej, hej liksom. Så nu måste ni få veta. Mokkasin eller LITTLE CUTE Mokkasin (som nätbutiken kommer att heta) kommer att sälja Mini rodini! Som en av få svenska nätbutiker och det är kul vill jag lova. Och fastän butiken inte är klar riktigt ännu så kan jag ju ändå skicka kors och tvärs. Som förut. Och nyheter kräver fraktfritt eller hur?

Parkasen är grym. Så grym så jag vill ha den själv. Som förra årets parkas i modellen men med att oljerocksliknande ytskick, superpraktiskt och ursnyggt. Och fuskpälsen… vår ständiga favorit sedan den allra första i brunt och sen kom det en svart. Men den här, lovely! Och påfågelklänningen då! Absolut en av favoriterna.
Leopardoverall! Låt vintern komma säger jag bara. Det är ju en lycka att kränga på ungarna vinterkläderna när de ser ut så här. Kolla bara tjejen högst upp, dunis med papegojor.  Bjöntrycket finns på tröjor, bodysar och leggings. Känns stiligt snyggt.

Och hästen. På klänningar också och på en gul och grym sweater om jag nu minns rätt.

Det är gula blixtar på klänningen och det trycket finns med blå bakgrund och röda bilxtar. Coolt. Och Bulldogen, söööt!

Eiffeltornet är finfint. Allt är det. Nu vill jag ingen annat än att rota runt i alla de där kartongerna. Som rena rama julafton.

Fast just nu är det prioritering som gäller här hemma. Världens roligaste besök ganska så snart gör att jag har lite att stå i.

Leave a Reply