DIY,  INSPIRATION - DAILY LIFE

fredagsmys.

Regnet öser ner. Det blåser så ända in i norden. Snart börjar det säkert hagla också. Det haglar ovanligt ofta nuförtiden. Och hagelflingorna är stora som tefat. Nästan. Och i den här lilla stan gå man helst inte över tröskeln när det ruskar på det här viset. Hoppas att folk har pysselfredag istället. Det hade jag haft och lyssnat på Lykke Li (fast det gör jag ändå). Och först skulle jag göra detta för att komma i rätt pysselstämning…
Lusläsa den här förträffliga tidningen tillägnad papper. Förstå så bra.
Titta på de här bilderna om och om igen och tänka att det nästan är drömlikt och ett väldigt sött examensarbete. Och titta vilken fin bok!
Spana in grymt fina små skapelser både här och där. Den här donnan är dessutom väldans bra på tips. Vad sägs om det här?
Vara lite lycklig över att jag hittade den här beskrivningen. Lycklig för att den var så söt till skillnad mot alla andra svindyra varianter. Och för att mina barn aldrig mer kommer behöva tjata om en pinata. Nu kan de få så många de vill.
Och om jag bodde alldeles nära här. Skulle jag kvista dit och köpa en sådan här till min fina mor.
Gud vad jag blev sugen på att göra en pop-up-bok. Tur att det är stängningsdags på den här affären. Finaste helgen önskar jag er!

Leave a Reply