DAILY LIFE

kan man få en helg på 200 timmar. tack.

Oj, så skoj att ni gillade att spana in min affär! Det gör mig peppad som sjutton att få upp Mokkasins nätbutik. Nu tycker ni säkert att jisses vilken tid det ska behöva ta. Speciellt eftersom den där nätbutiken verkade vara på tapeten redan förra sommaren. Men nu är den faktiskt väldigt mycket på tapeten. Fast inte riktigt ännu ändå. Men håll utkik.
Och om jag lade ner allehanda små projekt så kanske det skulle gå ännu snabbare med nätbutiken. Men nu kan jag inte riktigt det. Helt oförmögen är jag faktiskt. Att hålla mig till en och samma sak. För det är ju så mycket man vill. Precis hela tiden. Jag kan inte avsluta något innan ger mig i kast med nästa. Så därför blir jag nästan aldrig riktigt klar med något men tusen saker blir halvklara.
Fast jag lovar ju såklart att så blir det inte i nätbutiksprojektet. Men kanske i detta ”klä om sypuffs projektet”. Eller i ”sätta upp ny tapet i Livs rum projektet”. För den här gula tapeten blev nog alldeles för gul. För senaps-guld-gul. Så om någon sitter med någon flott tapet med gul-petrol-turkos blandning så hojta till. Har ni sett den här förresten? Så himla cool men där räckte inte väggen till. Typiskt.

Nu är det helg men vet ni vad jag ska göra? Plocka upp vårens kläder från Minirodini. För i dag  kom det en jättekartong med posten. Så har ni vägarna förbi imorgon, titta in och säg hej. Så ska ni få se på mega schyssta kläder! Jag skulle nog vilja påstå att det här är det bästa de har gjort, någonsin.

Fin helg!

Leave a Reply