BOKEN

#hiddenplacesbook

Jag fullkomligt älskar ju att se allt ni gör med inspiration från boken. Tänker att jag sagt det hundra gånger nu men jag får aldrig nog. Varenda taggning är som en present. Vet att jag tyckte samma när jag hade min egen sida i tidningen Family Living. Det är liksom DET som gör allt värt. Jag har sparat massor av stories under två ( !! fick inte plats i en) händelshöjdpunkter på instagram. Det fina är de kommer från Ryssland, Polen , Frankrike, Israel, Estland, USA och flera andra länder. Allt är så fint och väldigt snällt. Det är fantastiskt då boken faktiskt än så länge bara finns på svenska. Fast alla skriver, ”men vi förstår exakt bara genom att titta på bilderna”. Fint så man vill böla lite. Vi kollar lite vad som delats sedan sist.

 

 

@jasminabylund har gjort världens gulligaste handdockekanin.

 

 

@naverhuset likaså.

 

 

@towerp har gjort semlor och crossianter av trolldeg.

 

 

@camillasettervall har sytt en kaninmantel.

 

 

@sandrawillund har lockat sina kids från telefonerna och gjort kulisser.

 

 

@stinaehrstrom har låtit sina elever i årskurs 2 inspireras av Maja Sten´s vinterbild. Hur fint??

 

 

@malinwikerberg har satt igång husbyggarprojekt de lux med tre av sina fyra barn.

 

 

Älskar det här : Kommande helger ska vi klippa ut fler takpannor, lägga klart taket, limma fler fönster, skära ut dem och måla hela huset. Sen får vi se om vi orkar tapetsera invändigt och göra våningsplan eller om det får bli en kuliss. Oavsett så gjorde vi det tillsammans, 3 timmar och ett stök som kändes som 10 dockhus, så värt❣️

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *