BOKEN

Hej! Vi är på TV!!

På TV två gånger på fyra dagar känns som en overklig, rolig vana. Först på TV4 och Nyhetsmorgon tillsammans med Nomi och sedan på SVT och Morgonstudion. Varken jag eller Nomi äger den där nervösgenen inför sådant här och ALLT var bara så otroligt skoj! Det enda vi hade förberett var givetvis en massa pyssel men annars var det liksom bara att köra på studs och det passar nog oss perfekt. Vi är inga förberedelsemänniskor som har allt färdigt i huvudet innan. Eller det finns ju liksom redan färdigt där och kan bara plockas i stunden. TV-folket var fantastiska på alla sätt och jag är faktiskt förvånad att dessa early birds kan sprida så mycket snällhet och värme, ingen morgonsurhet där inte.

Först ut var alltså Nyhetsmorgon. HÄR finns klippet att se.

Vi hade så himla roligt och programledarna Sofia och Jesper var så gulliga och snälla. Nomi kom med en helt egen idé någon dag innan, confetti-kanoner! Själv hade jag aldrig sett det tidigare så det var helt klart en super-idé inför nyår eller vilket kalas som helst. Såklart är allt pyssel vi visar här inte specifikt till nyår utan som sagt, kalas som kalas. Nomi var en sådan stjärna i tv och har sagt säkert hundra gånger sedan förra fredagen ”jag ska tillbaka”. Inte mig emot.

Sedan var det en helg och på måndagmorgonen tog vi ännu en gång bilen i mörka vintermorgonen för att landa på SVT. Jag blev helt paff över den värld som rymdes innanför svt:s entré vid Gärdet. Och om jag varit noll nervös tidigare så var ju ÄNNU mindre nervös nu. Det var nästan så jag hade behövt att någon nöp mig i kinden och sagt ”det är inte bara programledarna, du och kameramannen som var en kvinna.”

Pia och Karin var också hur rara och snälla som helst. En härlig stund på tio minuter helt enkelt. Och jag hade ju släpat hemmagjort dockhus och inrett det med en våning någon dag innan. Klippet ses HÄR, 10 minuter som kommer 2 h 20 min in i programmet.

Tack snälla till båda kanalerna för att vi fick komma <3

 

 

14 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *