BOKEN

Tur att snällhet alltid väger mer än det motsatta.

Jag måste bara få dela av mig av något fint. Lika mycket som ord, stundtals kan få mig helt ur balans, så har de givetvis styrka att göra det motsatta. I själva verket är allt det som är äkta och snällt så mycket mer betydelsefullt och utav större vikt, än det som stjälper bara för det är menat att göra så. Att jag idag kunde se ifrån något som höll på att fånga mitt fokus och vända dagen till något fint, betydde väldigt mycket för mig. Ni anar inte.

Jag hade hört någon berätta att min gamla bloggplats Femina hade skrivit så fint om boken i aktuellt nummer. Så fick jag det svart på vitt.

Någon har förstått exakt. Och att någon refererar till Kristian Gidlunds ord känns oerhört fint.

Senare på eftermiddagen ramlade den här kommentaren in, som på svar i det här inlägget. Då blev jag rörd, så fint. Jag kunde inte önskat en bättre känsla utav någon som läst. Tusen tack för att du delade dessa ord till mig.

Hej Sofia! Jag köpte boken i tron om att det skulle vara en DIY på massa pyssel för vuxna..skämmes på mig, först blev jag lite ställd..vad är detta, en barn bok eller vuxen bok? Men det tog inte många sidors läsning förens jag förstod din andemening och blev så tagen och rörd över text och bilder, jag hamnade i läskoma och kunde inte släppa boken ifrån mig. Jag har precis blivit mormor och tog detta som ett tecken, det är ju så här det skall vara och så här vill jag kunna fantisera igen och minnas min och mina barns alla dagar från förr. Tiden som flugit iväg kom tillbaka och jag har fått en ny dimension att kunna ta till när mitt barnbarn och jag skall knyta ann och skapa minnen för alltid och låta fantasin få fritt spelrum. Tack Sofia, du har verkligen öppnat upp en förseglad skatt..att kunna drömma på dagen och leva här, nu och då på samma gång. Kram / Mia

3 Comments

Leave a Reply