Existerar ens bloppis längre? - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
61201
post-template-default,single,single-post,postid-61201,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Existerar ens bloppis längre?

 

Jag börjar äntligen se lite ljus i tunneln och har precis kikat igenom allt material för boken. Vet ni, först skulle boken bli 190 sidor men vi fick utöka till dryga 250!! Och då är det ändå tight. Vi har så mycket material och formatet är  stort!  De senaste dagarna har jag plåtat sådana där bilder som legat och liksom inte blivit av. Nu är det noll planering som gäller, bara när andan faller på. Som isglassar med violer! Fick lov att länsa min mammas kruka, som en tjuv om kvällskvisten.  När jag var klar knöt jag små buketter av lavendeln och lade överallt, doften ändå.

 

 

Igår, i all hast, så hojtade jag till Nomi! Kom, vi tar en bild innan solen går ner! Dra på dig den här trasan över jeansen, som ju egentligen inte var någon trasa överhuvudtaget, utan min farmors brudklänning. Nog för jag minns att hon var liten farmor Svea, men den passar ju nästan på Nomi. Fast vi lät ryggen vara framåt. I annat fall sådant slöseri på klädda knappar.

 

 

Mitt i klädpåtagningen så insåg jag att en tapet hade suttit fint. Så jag häftade dit en, alltmedans solen sakta dalade bakom björken. Men vi hann. Såklart att vi hann.

 

 

Jag har ett dilemma. Jag har så himla mycket rekvisita från det här bokprojektet. Jag har till exempel hur mycket barnkläder som helst, de allra finaste från Monty & Co Milk & Bisquits, Wolf & Rita, How To kiss a frog, med flera. Allt är i stort sett bara använt en gång och i vissa fall inte alls, lapparna är till och med kvar. Och så himla, himla fint! (Som grädde på moset hittade jag gamla Mini rodini kläder från då jag hade butiken, helt nya. Och en långkjol från Karin larsson -kollektionen för HM.) MEN, nu till dilemmat.  Orkar inte med själva sälja-vidare-projektet. Blir trött bara jag tänker på det. Och detta är för fint för att lägga i Myrorna-containern. Jag är kass på att sälja just för jag aldrig kommer dit, till själva momentet.  Jag är jätteduktig på att ge bort, och försvarar mig alltid med att det är bra. DET har jag roat mig med i 25 år minst. Men, den här gången bör jag sälja.  Den enda sak jag egentligen har lyckats göra ett sälj-projekt av är lekstugan. Minns ni?  Fast då var det ju en stor sak. Rejäl liksom. Men detta är ju liksom hundratals grejor. Jag vet att jag kommer tröttna redan innan jag tagit bilder. Men som sagt, det vore väldigt bra. Kan man ha bloppis numera, eller är det högst omodernt? Please, hjälp! Pallar inte göra tradera-annonser, har inte facebook, ids inte fixa loppis. Ni hör, gnällspiken har talat. Ge mig råd, vad är smartast?! Mvh, lite trött tror jag.

 

 

Som sagt. Hur fint som helst. Snickarbyxorna från Monty är helt ljuvliga!!

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
24 Comments
 • Lisa

  10 juli, 2019 at 20:28 Svara

  Ja kör bloppis!! Lägg upp rubbet här!

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:30 Svara

   Så får det bli! Tack snälla för pepp!

 • Anna

  10 juli, 2019 at 20:51 Svara

  Yes!! Bloppis, tack!!

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:29 Svara

   Tack för pepp!

 • Cecilia

  10 juli, 2019 at 22:00 Svara

  Tips: på/till Sellpy. se kan man lämna in till så säljer och fixar/skickar dom allt, den som lämnar in får 40% minus 10kr/plagg.

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:29 Svara

   Verkar vara ett företag lite i blåsväder! Får läsa på om kritiken stämmer!

 • Monica Jansson

  10 juli, 2019 at 22:11 Svara

  Inte sellpy!

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:28 Svara

   Verkar vara riktigt dåligt, så tråkigt ändå! Bra idé!

 • Carina Moqvist

  10 juli, 2019 at 22:33 Svara

  Så mycket fint, klart du ska sälja, kommer säkert gå fort. Och jag ser verkligen fram emot att få bläddra och njuta av boken😍

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:28 Svara

   Tack snälla Carina för all pepp!! Kram!

 • Hanna

  10 juli, 2019 at 23:18 Svara

  Jaa bloppis! Vet att endel använder instagram för att sälja också! Johanna Bradford bl.a. 😊😍

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:27 Svara

   Yes det får bli så!! Kram och tack för peppen!

 • Anna

  10 juli, 2019 at 23:43 Svara

  Klart du kan köra bloppis! Undrar så när kommer boken ut??🌸💫🌸

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:27 Svara

   Tack för pepp! Både bloppis och bok ! Oktober !! Kram!!

 • Anna Mosesson

  11 juli, 2019 at 06:21 Svara

  Min dotter hade dödat för snickarbyxorna. Skickar du så swishar jag 😉

  Mvh Anna

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:26 Svara

   Lovar att ta tag i detta snaaart! Jaaa de ÄR ljuvliga! Kram!

 • Fatima Lagerås

  11 juli, 2019 at 09:08 Svara

  Åh! Bloppis tack!! 😍

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:25 Svara

   Får nog bli så, tack för pepp!

 • Katarina

  11 juli, 2019 at 20:29 Svara

  Håller med, inte Sellpy. Värdelösa beskrivningar gjorda av personal som inte har en aning om vad som ligger framför dem. Bättre du kör en Bloppis där en krets av dina läsare kan köpa. Lycka till!

  • Mokkasin

   11 juli, 2019 at 22:25 Svara

   Låter inte som något bra alls! Tack för upplysningen!

 • Cecilia

  12 juli, 2019 at 21:15 Svara

  Helt klart bäst om man orkar sälja själv. Visste inte att sellby hade dåligt rykte, finns ju liknande sajter men antar det har samma kritik, tanken är ju annars god när man inte orkar med allt fix. Om det är mycket kläder kan du kanske göra ”paket” med fler plagg så det inte blir lika mycket fix med att skicka och lägga ut eller göra på annat sätt för att underlätta.

 • Mia

  14 juli, 2019 at 11:27 Svara

  Bloppis🥰Såklart!

 • mokkasin.com

  16 juli, 2019 at 12:39 Svara

  That is ethical retribution curb of in temerity and wormwood of win. mokkasin.com
  http://bit.ly/2NNFy7I

 • Malin

  21 juli, 2019 at 11:18 Svara

  Jaaaa! Bloppis tack!!! 😍

Post a Comment