LOPPISTIPSET

Loppistipset.


Hej lördag och loppistips. Som jag sagt, detta är långt ifrån tips på stil och värdefulla fynd. Eller det beror väl på hur man ser åt värdefullt. Men inte sådär samlarvärde och antikrunde-aktigt. Mer åt sådant där osynligt som ligger och skramlar i någon låda på loppis. Kanske lite mer åt skräp? Men alltid bra att kolla efter. Dessa är inte heller något speciellt, de tillverkas ju fortfarande men jag föredrar att knipa dem för typ 2 kronor på loppis. Ibland hittar man väldigt fina fast de har försvunnit när min man städade mitt rekvisitaförråd (på ett väldigt effektivt sätt från hans sida sätt, men det tar vi en annan gång).

Så användbara. Nästan som en klädnypa i annat användningsområde. När du ändå är i farten leta gardinstänger i mässing med tillhörande ringar. Eftersom jag inte är en gardinkunnig människa så kanske det inte alls är gardinkrokar när allt kommer omkring? Nu känns det hela en aning oklart men rätta mig om jag har fel. Jag kan absolut take it.

Pågående projekt. Återkommer om det! Tjingeling och fin helg! Finbesök (<3) ställdes in pga sjukdom så nu blev det liksom helt tomt. Kanske mest ska sova. Har sovit likt en katastrof på senaste tiden så en sovplan vore på sin plats.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *