Okategoriserade

Vilken pang-ask! Tack FGL!


Lovade ju att kika i mitt väldigt tunga paket från FGL. När jag hämtade det trodde jag det var mitt reparerade objektiv men så hörde jag tjejen i kassan ”åh så rart paket”, då fattade jag att det inte var objektivet. Under brunt papper och jutesnöre var en gammal plåtlåta. Med blå rosett av spillbitar. Bara där kom jag av mig. Så fint. Från FGL alltså. Bara sådär. Som julafton en fredag i januari. Tack kära Kristin & Miranda!

Vi kollar!

Tre (!) halsband! Ett till mig och varsitt till mina döttrar. Så fina! Ett med månen och lilla stjärnan, ett med svalan och det med dubbla svalor var ju så fint – The swallow represents love, care and affection towards family and friends. The bird also represents freedom and hope.

Alltså jag smäller av! Vilken pang-ask! Full med handplockade saker som var en sådan perfekt match med vad jag gillar! Och en Peony shirt! Med tillhörande kjol. Jag tänker jag ska mysa i det där och raggsockor. De har så mycket fint nu ! Kika runt i shopen vetja!

Nu uppdaterar jag snyggt här! Kolla va?!! Lisa visar ju upp hela outfiten jag fick idag inne hos Kristin!

Lisa är ju dessutom en av de coolaste jag vet och därför ska du också läsa intervjun med henne. Lisa, du är min idol! Fast det visste du redan ! Och yes FGL-shopen har kampanj hela helgen på skjortor och blusar.

Fina tändstickor, världen finaste gå bort present i dessa tider. Och sedan har man asken kvar!

Antingen är jag så förutsägbar annars har tjejerna bara stenkoll. Älskar sådana här böcker, till saken hör att jag igår köpte två liknande på loppis, alltså inom samma tema. Jag drömmer mig bort i dem och tänker att det där är jag om hundra år. Fast nu tog jag ju i jättemycket fast har jag sagt att min mormor fyllde 99 förra veckan?! Och ett litet minisyskrin, exakt vad jag letade efter i morse. Behöver exakt ett sådant i min kameraväska.

Ni missar väl inte dagens Fredagssvep – jag vill flytta in i bilderna från kollektionen Weronica tipsade om. Och önskar mig absolut outfiten till höger. – Exakt din stil, sade min son nyss. Jag som trodde jag var sofistikerad och sval , haha!  Skulle vara himla fint till skjortan jag fick!

Levde ju typ i den här hela sommaren och forfarande. Ser ut som byxorna är lite av samma slag.

Fin helg nu, kram!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *