Okategoriserade

De veganska julklapparna som sätter julefriden.


Jag älskar Lush sedan länge och när jag besökte dem i London och fick svart på vitt om deras sätt att arbeta, och hur allt är genomtänkt i absolut detaljnivå så beundrar jag detta företag djupt. Min barn tycker Lush är drömmenoch därför blir hela familjen stormförtjust när det kommer ett paket från dem. Den här gången får de dock vara hemliga ända fram till julaftons morgon.

Låt oss titta vad kartongen innehöll:

  • Shoot for the stars – vegansk badbomb. Brusande honungsdoftande stjärnstoft.
  • Golden wonder – vegansk badbomb. En färgsprakande överraskning.
  • Ro´s argan sparkly – vegansk och förpackningsfri kroppsbalsam. Ros absolut, geranium och citronolja. 
  • Sugar plum fairy – vegansk kroppsskrubb. Fint havssalt exfolierar och polerar. 
  • Cinders – förpackningsfri vegansk duschgele. Förpackningar är skräp, men det visste vi ju redan. Så skönt att slippa dem. På Lush´s hemsida finns videos hur man använder produkterna om man nu skulle vara så himla van med att hälla duschgele ur en flaska så man har glömt det enda vettiga.
  • Snow fairy – vegansk jellybomb. Segla på ett bubbelgumshav i en båt gjord av sockervadd och älvstoft. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *