For the monday coffee. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
60130
post-template-default,single,single-post,postid-60130,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

For the monday coffee.


Imorgon ska jag fixa en sådan här gardin som hos Fanny! Eller det ska jag inte, kom jag på och fick som en händelse chans att hinta lite också. Imorgon MÅSTE ni checka min story kanske jag kan lova, blir nästan helt knäsvag när jag tänker på det… Hej dröm! Jaja, men efter det ska jag ordna en sådan här gardin, måste bara hitta upphänget på loppis.

Catarina har bloggat så strålande vackert från det Dala-hem som fick mig att tro (önska jättemycket) att jag vore besläktad med typ hela Dalarna. Det hemmet besökte jag nämligen när hon och Nanna bjöd in till en vistelse i deras hemtrakter.

 
Alltid så finstämda rum hos Nanna 

Och alltid så fint skapat av Elisabeth Dunker och Fine Little Day.

Förtjust är jag också i Ulrika Nihlén och Clara Dayet´s bild – The waiting for Santa.
Godkväll på er finingar och vi ses på story imorgon då  ? ? ?

Sofia Vusir Jansson

sofia@mokkasin.com
1 Comment
  • Christina Siljeving

    12 december, 2018 at 22:19 Svara

    Tack för massor med mysiga bloggtips till bloggar helt i min smak! 😀
    /V
    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

Post a Comment