Okategoriserade

Hållbara julkalendern lucka 5 : En sänghimmel med circusfeeling!

Jag skrev ju i måndags om att Maria från Husligheter har anordnat  världshistoriens finaste julkalender!! En second hand kalender, den Hållbara kalendern, till förmån för välgörenhet! Sicken stjärna hon är va?? Vinsten går oavkortat till Naturskyddsföreningen och eftersom Tradera slopar auktionsavgifterna  till oss så är det verkligen allt du budar som går raka vägen till bra miljöarbete! Här kommer alltså 24 luckor öppnas och nu är det alltså dags för min lucka.

Man vill ju gärna att den här luckan ska vara något speciellt, lite extra flott liksom. Någon sa en gång att de bästa presenterna är de som man älskar mest, de som svider lite att ge bort. Nu är ju detta inte en present fast ändå lite, till Naturskyddsföreningen och på så vis till jorden. Och nu råkar det vara så att jag väldigt gärna sparar på rekvisita som jag gjort själv, mycket stories som gömmer sig i de där prylarna ändå och en hel del tid och slit. Jaja, lite kär blir jag nog allt. Men i alla fall.

 

I lucka nr 5 ryms sänghimlen med circusfeeling som vi gjorde till plåtningen av Mrs Mighetto´s kollektion Circus Mighetto, såhär såg den ut då. Och här kan man buda på den! Och på alla andra fantastiska prylar som redan öppnats i de första luckorna. Imorgon får vi se vad som ryms i Fair Living´s lucka.

Hållbara julkalendern 2018

1 dec Husligheter

2 dec Emma Sundh

3 dec Studioelwa

4 dec Malin Persson

5 dec Mokkasin

6 dec Fair living

7 dec Living by W

8 dec Volang

9 dec Helena Lyth

10 dec Dnilva

11 dec Whatdecoratesmyday

12 dec Hemmafixbloggen

13 dec  Studioelwa

14 dec Malin Persson

15 dec Emma Sundh

16 dec Living by W

17 dec Mokkasin

18 dec Whatdecoratesmyday

19 dec Volang

20 dec Dnilva

21 dec Fair living

22 dec Helena Lyth

23 dec Hemmafixbloggen

24 dec Husligheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *