Okategoriserade

Mrs Mighetto – dessa starkt lysande stjärnor!


Om den här pop up shopen /galleri hade öppet i en evighet hade jag väntat tills imorgon med att blogga för jag ska upp så väldigt tidigt imorrn. MEN nu är det såhär. Mrs Mighetto har släppt en bok som är den finaste man kan tänka sig. Den var dock slutsåld innan solen gick upp i morse! Fattar ni succén! Men imorgon har deras popup shop på Heleneborgsgatan 14 öppet 12-16 och när jag lämnade shopen idag fanns faktiskt några ex kvar just här. Som det verkligen grädde på moset så har Anna & Malin skapat ännu en magisk kollektion utav prints relaterade till boken. Denna kollektion finns bara att köpa i deras pop up eller genom att maila dem. Kollektionen är väldigt begränsad så därför vill jag hojta till såhär på kvällskvisten, tips!! Och kolla mina storyss idag, jag har aldrig skickat upp så många storys någonsin. Var bodde vi i Stockholm, var skulle vi bli gamla och dricka konjak varje kväll och en massa fint från dagens bokrelease. Nu kommer ett bildsvep som får sammanfatta dagen med all lycka man känner för Malin och Anna, grymmare blir det inte!

Finingar de luxe. Så genomfina, rakt igenom. Och så sjukt begåvade. Viggo när jag sade att boken sålt slut på några timmar : Fattar man ju. Hon är så sjukt bra, alltså hon är grym Fattar inte att hon kan, ska vi fråga om hon kan måla av Chester? 

Påtal om Chester. Ditte har också en labradooodle! Gösta! Jag dog sötchocken, som sockervadd! Förresten kommer ni ihåg Miss Della. Anna och Malin berättade idag att Miss Della samlat in 50 000 kr till Hjärnfonden! Ryser vad fint!

Hur många bra människor på en och samma plats. Helena Lyth, Anna Malmberg och Elin Wallin.

Jasmina fingrar på boken ALLA vill ha!

Och bästa Emma som var på jobbsprång olyckligt nog, man vill liksom aldrig sluta hänga med henne.  Kolla in detta inlägg förresten.

Denna väldigt limiterade kollektion. Paris, New York och glittrande åkrar tillsammans med franska farmödrar och bästa vänner.


Fina Marlene / Fru vintage som bjussade på finkaffe där en stor del av vinsten går till Läkarmissionen. ALLT är så bra!Älskar dessa etiketter, eller små tavlor! Får mig att tänka på Paris, glömda vindar och svepande klänningar. Köpte ett helt gäng och ska såklart ha dem till julklapparna. Nästan så det räcker med dem.

Snart på en vägg hos oss. En fågel viskade att om man inte bor nästgårds till Heleneborgsgatan så kan man maila direkt till Anna och Malin, de har liksom en pop up på mailen också. Dessa prints går alltså inte att köpa hos vanliga återförsäljare, så limiterade är de.

Oh no, ska ju upp snart! Dalarna imorrn. Sa ja Dalarna?! Sundborn?!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *