INSPIRATION - INTERIOR

Runt bord till salu i denna minut.


För ett tag sedan kärade jag ner mig i ett bord. Det blev nedröstat av hälften av familjen men jag bestämde. Viggo är mest nostalgisk och påstår att det andra bordet är hans barndom. Hela hans barndom.Vilket inte är det minsta sant eftersom vi haft det förra i endast ett par år. Liv avskyr att det ”nya” ser ut som ett medeltidsbord men det tycker hon om allt som inte är Ikea. Nåväl, det här är egentligen lite för litet men jag bestämde att det är perfekt.

Bara pågrund av den lilla kullisten som jag tycker är så himla fin.

Så med det vill jag ha sagt att jag ju har ett runt träbord till salu. 140 cm i dm. Som jag egentligen gillar väldigt mycket, nu tänker jag att det kan hända mig att jag hinner ändra mig men just i detta nu är det till salu. Som jag nu inte hittade en bra bild på men det här i alla fall.

Tapetprover ramlade in. Från Hanna Wendelbo´s nya kollektion från Midbec. Jag hade spanat in bilder och fallit pladask för Apelviken i gult och Filippa i blå.

Fast den här gillade jag väldigt mycket i verkligheten. Helt klart är Hanna en lysande formgivare och jag skulle nog vilja säga att detta här hennes vackraste kollektion. Så otroligt många fina och mjuka mönster och färger. Jag kommer förmodligen alltid vara pro organisk i mina tapetval och aldrig grafisk. Kattis har stylat  så fina kampanjbilder tillsammans med fotografen Tove Hedvig. Kika bara på äppelträden här, dör så fint!

Fin helg på er! Nu ska jag samla blommor i trädgården. Det är sådant jag gör nu förtiden.

One Comment

  • Christina Siljeving

    Nej, men vilket underbart bord!! Att det ser ut som från medeltiden är ju bara ett pluss. <3 Tacka vet jag unika och personliga möbler som har tillverkats med kärlek och engagemang och överlevt 100 år – framför industriproduktioner i billiga material från Ikea. 😀
    /C
    http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *