AT WORK

Barna vill ta in på hotell.


Ärligt talat vet jag inte riktigt hur det hela gick till. Vi kastades tillbaka till vardagen och Paris har aldrig känts mer avlägset. På ett sätt. Å andra sidan kanske det mest handlar om att stanna en stund så är man där igen. Och i Danmark. Vi kärade ju ner oss i hela bunten som är The Norrmans. Så pass att vi också kärade ner oss i platsen, husen och väggarna. Sådär extra fina, som såg ut som de hade år på nacken men faktiskt var de alldeles nya. Totalt mijövänliga, helt utan skräpigheter och gift. Exakt såsom man alltid har gjort. Sedan romaretiden. Faktiskt sant. Färgpigment från naturen. Och typ det närmaste trolleri man kan komma. Sjukt coolt ändå. Vi får nog kalla den rosa för ”pinkbythenorrmans eller nåt. För receptet är deras. På själva färgen. Resten kokar Kalk.se (dk) ihop enligt konstens alla regler. Jag ska berätta allt en annan dag. Vi hade nämligen flott besök av en kalkmästare i lördags.

Men titta bara! Ska bli grå. Helt vanlig grå liksom.

Så kom det sig ju att vi började kalka en massa väggar. Och slängde in allt från Chester till dahlior bara för att prova nyansen.

Colette från Paris minsann. Jag sade ju att stan aldrig är långt borta. Tycker om dessa handgjorda dockor så väldigt mycket. Merrilee Liddiard är en sådan stjärna och jag har i åratal imponerats och inspirerats av hennes kreativitet och vad som kommer ur den. Jag visste att skulle någon lyckas med konststycket att göra dockor så är det just hon. Om ni inte redan följer hennes blog och instagram, gör det! En helt annan värld, en magisk.

Och barna vill ta in på hotel.

Fattar ju det, när mamman plötsligt måste kasta ut dem ur rummen. På kort varsel.

Fast Viggo var superpepp. Och fick in nästan hela rummet i ett annat hörn.

Plus lite i hallen.

Sover gör man i den gemensamma sovsalen. Annat är det med peppen från hon under filten där.

Hon har liksom ett eget hörn av sovsalen med egen ljusslinga.

Många uppdrag på gång just nu. Det härliga är rekvisitahögarna. Kolla de små barngalgarna! Visst är de fina?!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *