INSPIRATION - INTERIOR

Det svänger i sjukstugan.


Jag måste ändå säga att den här dagen började rent oklar i friskhetstecken. Kristo ligger fortfarande däckad i 40 graders feber, Viggo har dragit på sig en släng av magsjuka och jag är typ lite av allt. Plus mensvärk from hell. Med migrän av samma orsak. SÅ började tisdagen. Men framåt lunch sådär kände jag att nu får det banne mig vara nog. Jag menar så jädra förbannat trist att vara hängig flera veckor i sträck och ena dagen upp och andra ner. Så jag for ut på några ärenden. För att hemma igen mötas av tidernas lyckligaste bud som kört ända från Göteborg med endast blombuketter. Det kanske var mer från början men just när han sladdade in på vår uppfart var där endast min bukett plus varsin till Matilda och Nathalie kvar i bilen. Han tyckte i alla fall att han hade världens flottaste last, att han aldrig tidigare varit med om maken till fint och långväga bud. Så jag sade tack och sa att han skulle hälsa till Matilda & Nathalie. Som – tips ! – bloggat från Nordiska. Gaaah så fint!

Det absolut vackra blombudet kom från Boråstapeter och hade såklart koppling till gårdagen. Och jag vet inte exakt vad det är med tapetserare-lusten men den har i alla fall slagit till. Kan det vara mitt nya kall? Och trots att Kristo yrade något om jag och andra andningen så kände jag absolut på en sekund för att stryka ut tapeten (med strykjärn alltså) som buketten var invirad i och påbörja en sådan här vägg.

Tapeten var Thistle. Och nu ser det ju konstigt ut men jag säger bara, tapetkonstnären på le labo butikerna höll på i månader.

Så fasligt blek men faktiskt sjutton resor piggare nu. Efter den lilla tapetseringen så for jag runt som en liten galning, och liksom kände livet i mig.

Var tvungen att dra upp den här nyfyndade spegeln trots att väggen fortfarande var dyngsur av lim. Älskar etsade speglar.

Tack för blommorna Boråstapeter! Göteborg alltså och Blomrum. Nu ska jag hoppa i säng och sova skönhetssömn. Och sedan håller jag på med en maratonläsning som jag måste berätta mer om imorgon. Perfekt i sjukstugetider. Och annars med.

     Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply