FOR THE MONDAY COFFEE,  LINK LOVE OF THE DAY.

For the monday coffee.

Alla visar ju sina instagram-sparningar. Och eftersom jag äntligen också har kommit så långt som att klicka på den lilla spar-ikonen så vill jag ju inte vara sämre. De må vara spretigt värre men kanske ändå inspirerande på sitt sätt.

  • Jag är ju extremt förtjust i olika varianter av den polska takkronan Pajaki. @houselarsbuilt är ju i vanlig ordning så bra på att hitta rätt i form och stil.
  • @rieeliselarsen  har mallar på vackra fröpåsar.
  • Tror att jag sparar på blombilder därför att jag har infört starka egna restriktioner i det avseendet. Så istället följer jag konton som @lamusadelaflores
  • Gillar ett av de senare omslagen på Gaffa med @firstaidkitband

  • @littlegreenepaintcompany får mig att tänka på sänggavlar som soffa. Speciellt i vårt minimala tv-rum.
  • Vill ha @finelittleday ´s tröja.
  • Den här bilden inspirerar mig så mycket i det mesta. Tack @vougemagazine !
  • @feelingfree får mig att göra slag i saken med alla de glaslampor jag samlat. Inte minst för att Liv tycker vi lever i medeltiden med ljuskronor och sådant gammaldags ”alla moderna människor har lampor, elektricitet vet ni!??”

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *