GATHERINGS - PARTY

Dröm er bort i en picknick story.

Att jag försov mig igen då! Vad är det lördagar och tidiga tåg. Eller inte så värst tidiga. Men tillräckligt uppenbarligen. Jag skyller på valpen. Chester sover ibland hos Charlie, han travar runt och somnar där han känner för. Och han ÄLSKAR att ligga så nära det bara går. Helst med huvud mot huvud. Nu hade Charlie en mardröm och bytte säng med mig. Men det gjorde inte Chester. Han har typ snusat mig i örat hela natten och det är inte min grej. Jag flyttade ner honom och han kom tillbaka som en studsboll. Gullisen men lite sur var jag runt 4-snåret…
Men kolla vad fint! Så sagolik story så jag måste dela den med er. Från DÔEN´s journal. En vårig picknick i Kaliforniern plåtad av Curtis Buchanan.

Klänningarna är såklart från DÔEN . En del är dock vintage. Och en vacker picknick-filt är väl ett måste eller hur. Hittade ett megastort överkast förra sommaren som gör alla picknickar extra tjusiga.

Så fint att samla på sig små dukar att sprida ut.

Helst många filtar. Stort ska det vara och en och annan kudde. Mattor är ju också prima.

Min nya grej ska bli picknickar tror jag. Som en liten picknick-turné.

Ätbara blommor, listas här.

Vintageglasen. Under turnén packas dem i lådan som sedan vänds upponer och blir bord. De sveps in i loppisdukarna. Dominoeffekt.

Den blommiga är min favorit. Har inte luskat ut om just den är vintage men det verkar nästan så.

Fast jag kan absolut ta någon annan också.

Älskar volangärmarna.

Smart kanna när getingarna anfaller. Borde införskaffa sådana här till sommaren.

Visst vill man picknicka sommaren lång och aldrig någonsin sluta?! Jag bestämde just att min picknick-turné måste ha dresskod: klänning. Kanske får det bara vara tjejer också… Fler bilder på DÔEN journal.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *