FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Godmorgon februarimåndag. Någon som känner igen bakslaget efter en ytterst kreativ helg? Först snurrar alltsammans på högvarv sedan blir det något av ett platt fall. Så funkar jag nästan jämt, tror det handlar om att man inte har något filter av vad man kan ta in. Att allt, precis allt fastnar och ingenting går att sortera bort. Det fina är att man vet att det är bara en tillfällig svacka. Alltsammans kommer tillbaka bara man får vila från intryck en stund. Sitta och stirra på en vit trädgård typ. Så ett mjukt måndagssvep, då jag inte har lyckats ta mig så långt ut i surfsvängen en dag som denna.

Att Frida börjat blogga igen kan ju inte vara annat än önskvärt. Tycker så mycket om sådant hon postar som på den gamla goda Fridas Fina – tiden. Nu har hon ju i och för sig stannat kvar på inspirerande instagram som ni hittar här. Men att ha henne här i storformat är toppen, jag hejar på dig Frida. Kanske bekräftar även detta som jag tror och önskar, att 2018 är året då bloggen tar mark igen, att vi vill ha lite mer än det snabba instagramflödet. Den som lever får se.
 
 

Att Kristin har flyttat till egen plats har väl inte undgått särskilt många. Men så värt att uppmärksamma. Mina varmaste lyckönskningar till denna starkt lysande stjärna.

Och att en annan strålande stjärna blev årets inredningsbloggare är ju inte heller det en nyhet. Varmt grattis till dig Johanna.

Sofia Draco´s instagram @feelingfree får mig att vilja flytta till ett hus vid Venice. Att hon dessutom är en grym musiker gör ju inte saken sämre, ni har väl koll på hennes instagram där musiken är i fokus.

Underbara Clara startar upp en snålvecka! Följ budgettips, husmorstips och billiga måltider! Smart Clara!
Och påtal om måltider – jag snickrar såklart ihop en matsedel, kommer upp kring lunch här idag.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

4 Comments

Leave a Reply