INSPIRATION -GARDEN

Det bubblar under snötäcket, snart är det vår!


Igår for jag iväg på ett sannerligen fint möte. Och jag blev helt proppad av inspiration så det fullkomligt bubblade när jag väl kom hem. Kära Paulina, sicken talang du är! Snart ska jag dela med mig om tankar som snurrar hos denna inspirerande tjej och lite bilder från ett vackert hem. Can´t wait! Ni följer väl henne redan hoppas jag, här på @paulinavelobloom Och går du i trädgårdstankar skulle jag gripa tag i denna talang snabbare en blixten. Du kan boka henne för en stunds rådgivning eller för en total makeover av din trädgård. Och med tanke på vad jag hann lära mig över en förmiddagsfika där fokus var på allt mellan himmel och jord så kan jag bara drömma om vad man får ut av en sådan stund…

En annan favorit, alltid, är ju Elin Unnes – hennes  blog The secret Gardener är ju generös med tips och klokt när det kommer till odling. För övrigt vet ju ni som följer mig att jag är totalt såld på hennes sätt att skriva böcker, som den senaste Paris för foodisar, åhh! Och livsläxor och botaniska tricks, för mig behövs inte mer än så för att gilla innan jag ens bläddrat.
”Det är både en sorts antologi över de poetiska underverk som människan och naturen kan åstadkomma tillsammans och en konkret odlingsbok: en sorts best of trädgård med tips och kunskap hämtade från odlare i den bohemiska eliten.”
Utgivningsmånad är planerad till Mars, för Natur o Kultur. Dessutom kan man boka en föreläsning i ämnet här. Vill. Gå.


Tulpaner på Malin´s vis var ju verkligen vackert! Och inte i vas minsann…

Och en annan blomsterdrottning, Weronica! Blir man inte helt förälskad i den här typen av fröpåsar?! Så enkelt faller jag i alla fall dit. Skrolla hennes kategori Trädgårdsliv så har du att göra ett tag framöver.
Och lite länkkärlek på det.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *