DIY

Vad är det för fel med barkbåtar?

Jag är ju lite svag för att damma av gamla pyssel från förr. Det är ju fint med garnbollar, härligt med pärlplattor, tjusigt med snöstjärnor och så. Jag har faktiskt en del gamla böcker från 70-talet då mamma pysslade järnet med oss. Funderar starkt på att blåsa liv i en del av dem. Som recept på trolldegar och barbie´s  mest glittrande stass! Något som vore så himla roligt är om ni ville dela med er och påminna mig om pyssel från förr! Jag skulle bli superpepp! Kanske kan man liksom göra djur av kottar till något alldeles enastående. Eller kanske inte…?! Men påminn mig gärna, här nedan, om ditt favoritpyssel från förr!

På midsommardagens morgon, 08:19 exakt kan man se nedan, så gjorde min man några barkbåtar.

Vi behövde rekvisita till ett jobb som skulle plåtas samma dag och han fixade det galant.

Observera skägget på morgonen den 24 juni.

Det fina är ju att man kan ha dem till prydnad, hänga dem som mobil eller för all del segla med dem i en vårbäck.

Sommarfeeling i ett nötskal.

Här hamnade de sedan.

Det var Numero 74´s Sunflower-gula som skulle plåtas.

En annan enkel diy gjordes på plats, direkt på väggen.

Tänker ofta på alla dyrgripar till barnrumsinredning. Hur vi lägger massor av pengar på att få till mysigheten i barnrummen. Det där är ju självklart upp till var och men så himla mycket man kan ordna själv. Snabbt går det, unikt blir det och kostar typ noll. Några grenar, lite tråd och en bit gammalt lakan kan vara allt som behövs.


Vi roade oss med att ta några bilder på oss själva när vi var klara. Och det var nu jag observerade: inget skägg på kvällen den 24 juni. Minsann.

När man jobbar i detta dammiga ödehus, där liksom väggarna pudrar av sig så fort man rör sig, har man inte sina bästa jeans på sig.

It´s a hard work but someone has to do it.
Favoritpyssel från barndomen nu då?! Inget är för enkelt, möjligen för svårt… men då frågar jag om!!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

14 Comments

Leave a Reply