Lite oklart en onsdag. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
55695
post-template-default,single,single-post,postid-55695,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Lite oklart en onsdag.

Idag får jag besök av dessa finingar. Vi har ju liksom kommit på att vi bor rätt nära varann. ALLT är nära, tänker att det beror på hur man ser på saken. Egentligen. Jag tycker ju till och med att Norge är nära nuförtiden. Känns fint.

Jag borde verkligen styra upp min anslagstavla. Man kan ju verkligen fråga sig vad jag inspireras av, exakt..? Just nu lite såhär:

  • Katarina Matsson´s instagram @ettrumtill
  • Weronicas inlägg om Dahlior
  • Weronicas inlägg om Luktärter
  • Sale på Veja
  • Och att jag tror att nya kollektionen på Dôen kommer in idag. Inklusive PRECIS sådana jeans jag letar efter. Jag kommer glömma bort det, exakt som jag glömde Erdem för HM…


Påtal om något annat så kan man läsa en intervju med mig i senaste numret av Femina.

Lite om hur jag ser på saker och ting.

Och pappa kom med en kakburk. Det var mamma som köpt den och jag tänkte på Paris i flera timmar samtidigt som jag smällde i mig innehållet utav kakor.

Jag ser fram emot min egen dag. Det blir fint att smida planer med babes:en.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Sofia Vusir Jansson

sofia@mokkasin.com
1 Comment
  • Maren Ingeborg Gråblomst

    17 januari, 2018 at 13:42 Svara

    Tanken om nærheten til det man ønsker å ha nært er så vakker <3

Post a Comment