FOR THE MONDAY COFFEE,  LINK LOVE OF THE DAY.

sådant en torsdag.


Vet ni vad? Jag saknar tiden då bloggar hade större utrymme än instagram. Det må låta bakåtsträvande. Men jag är så himla förtjust i formatet av blogg, de större bilderna, bilder i ett sammanhang och liksom mervärdet. Instagram må vara härligt på sitt sätt men tröttar ut mig på ett annat vis än vad bloggar gör. Min personliga åsikt bara. Och kanske har det med min dåliga syn att göra. Men det är liksom så mycket mer lugn i att klicka sig runt på en daglig bloggrunda. Hursomhelt var det vackert värre när Saar Manche bloggade, tur är det att hon illustrerar ljuvligt fortfarande och instagrammar här.

Jag älskar min äldsta dotters entusiasm. Först ligga vaken en natt i sträck och samla inspiration om bullet journals. Sedan ta tåget till Norrköping för att införskaffa exakt den bästa.  Får se hur länge det håller i sig.

Jag önskar jag vore lika energifull att härma projektet ovan, rakt av.

Jag fascineras alltid av miniatyrer! Kolla det här på instagram, när man inser att allt är yttepyttigt inser man storheten. Och bageriet, alltså hur gör man!?

Jag avundas Maren Ingeborgs ateljé! Wow! Och jag gratulerar mitt varmaste att hennes konst säljs över land och hav! Så värd.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

4 Comments

  • Karin Nilsson

    Åh, vad jag håller med dig där om bloggar och instagram. Älskar lugnet i en blogg, att kunna studera bilderna som är i större format. Älskar bildserier och färgskalan i dem. Instagram är bra på sitt sätt men tycker att det svämmar över av texter där. Texter är för bloggar. Kanske är jag en bakåtsträvare nu. Tack för allt fint du visar, så härliga bilder från nyår. Tack! Hälsn Karin Vackert Naturligt

  • Li Argus Hultgren

    Jag håller också med. Jag följer inga bloggare via Instagram utan bara via appen Bloglovin. Gillar bättre det formatet då det är trevligt med text, bild, text, bild osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *