INSPIRATION - INTERIOR

När allt annat tråkade ut mig så damp det ner en tapetleverans!


Alltså, den är tapeten är ju magisk!

Som man bäddar får man ligga sägs det ju. Och det som göms i snö är detsamma som det där man stängde lite för tidigt innan julhelgen. Hursomhelst så har jag inte jullov. Men som en fin överraskning i brådrasket damp det ner allra vackraste tapetleveransen! Alla, man, barn och kusin häpnade över det fina. Inte Liv då men det hade jag inte förväntat mig heller. Hon avskyr våra tapetserade rum och påstår att hennes sinne blir deppigt värre av att vistas i mörka rum. Så kan det mycket väl vara, men jag tror att det är mer åt revolution som sig bör när man är 14.

Men kära hjärtanes det var den vackraste! Raphael av Sandbergs, limiterad färgställning till förmån för UNHCR.

På förmiddagen sade vi hejdå till julbordet. Sedan hade jag väl mest tänkt att byta ut det gröna i ljuskronorna inför nyårskalaset.  
Men jag var bara tvungen att hänga upp en våd på väggen.

Jag är inte blå när det kommer till tapeter. Inte när det kommer till kläder. Det är såklart att det slinker in ett och annat som man faller för, som vår absolut kära soffa för några år sedan. Men inte alls som Kristin, definitionen av blå.

Kan inte se mig mätt på träden, på stammarna som är i djupt guld och trädkronorna som får mig att vilja somna i en skog.

Och ljusstaken som jag blev så himla kär i när Maren Ingeborg bloggade den efter att ha varit på Matilda & Nathalies workshop.

Jaha, nu vill jag ju ha den i vårat megastora sovrum. Som ju i och för dig fungerar som studio med kalkfärg på väggarna, och pudrigt på en annan och en helt salig röra. Så fatta lugnet… Fortsättning följer.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

3 Comments

  • Maren Ingeborg Gråblomst

    OMG!!!! Jeg vet vi er naboer, men hvorfor kan du ikke bare bo i huset rett ved siden av?!?! Goooosh, verdens lekreste tapet, jeg later som du er så inspirert av mitt totalmørke hjem, så du ikke klarer å la være å lage litt mørke hos deg også, ha ha 😉 😉 Se for deg den tapeten med en custom made maleri med vågor 😉 😉 <3
    Og at du falt for lysestaken fra Rowen & Wren kan jeg godt skjønne, jeg kunne rett og slett ikke holde meg unna, og den har vært det nydeligste av det nydelige hele julen. Og kommer til å være det hele året. Jeg synes forresten du skulle kommet hit med bil snarest og tatt med deg et par gamle fløyelsstoler med dusker, jeg har bare ikke plass mer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *