Okategoriserade

åh snö!


Idag hade de här lurviga en hel hög med uppassare då skolan hade ledigt. Till allas lycka kom ju dessutom snön! Är dock en aning tveksam på om underbart inte är kort… Alltså, detta med två hundvalpar, två syskon är bra fint. De röjer ju järnet, har hur kul som helst och så är de så himla gulliga mot varann. Som här. En sekund innan kopplade Chester av vid mina fötter. Iris hade istället somnat direkt på köksgolvet. Men så vaknade Chester till, tassade bort till syrran, pussade henne på nosen och lade sig bredvid och somnade om. Så jäklarns gulligt så man smälter.

Lunchen fixade de själva.

Vad är det med tacos egentligen? Kan de äta det varje dag?

Så många mini-ekar nu. Precis lagom till presenttider. Kanske hittade vi den bästa eken med de frodigaste ekollona. Annars var den här planen perfekt. Både och kanske.

Har en svaghet för juliga notböcker.

Estrid går på samma skola som resten av gänget så hon sov över från igår.

Kostymerna från Katrineholms 100 årspromenad ska på repris. Förra året gick 10 000 personer en ljuspromenad på nyårsaftonen och vi hade gjort kostymerna. Ett sannerligen fint uppdrag. Nu är det alltså dags att avsluta året på samma vis så jag putsar, syr lite och fixar glittret. Nomi har uttryckt en stark önskan att gå först så vi får väl svänga ihop något tjusigt.

Jag tror att jobbhetsen i magen mest beror på att dagarna är korta nu. Tänk från sommaren då man kan fotografera till 10-snåret. Nu är ju det naturliga ljuset absolut väck vi halv tre.

Älskar vårt hus när snön kommer.

Det är ju inte Västerbotten direkt. Det jobbiga är att vi har lämnat en del ute under snön. Den kändes så långt borta.

Känns som våra buxbombuskar kommer vara obefintliga efter den här julen.. Fast man kan väl säga att man ansar?

Så många stjärnor som inte har hamnat där de ska.

Utestjärnan, snön och blommor på kylslagen plats. Att titta ut nu i mörkret är ju helt magiskt. Älskar verkligen snön. Ljusslingorna utanför verandan är liksom inbäddade i som snöbollar. Kanske borde man slå på alla julcylindrar som finns nu. När tid är. Snötid.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

4 Comments

Leave a Reply