Okategoriserade

Bara onsdag.


Idag har jag haft Patrica och Anna här. Finingar! Så härliga timmar! Lite för få timmar bara. Lustigt det där med människor man aldrig tidigare träffat och ändå känner man att man gärna skulle hänga några dygn och babbla. Gillar jeansen som Patricia har, så pass att jag köpte dem till mig själv för en tid sedan men fick lämna tillbaka dem. Surt nog satt de inte sådär tjusigt på mig.

Älskar när någon annan plåtar hemma. Kan säga att dessutom var ett rent lyxdrag en dag som denna. Känner att det här valplivet har gjort mig till virrigaste på jorden, snurrig och studsig på något vis. Ena sekunden käkar han på en blomma, en annan gnager han på en sladd, en annan minut är han spårlöst försvunnen.

Nästan sådär virrig som jag var vid bebisåren… Inte särskilt charmigt om jag får säga det själv. Och jag som egentligen tycker att jag är så cool nuförtiden och inte särskilt hönsig alls, inser att en vecka med valp har gjort mig till en virrpanna utan dess like. Som dessutom påbörjar samtal för att sedan studsa iväg för att leta valp innan svaret kommer. Fast jag tänker att det är övergående, säg att det är det?! Bara själva ovanan liksom.

Ljuset om vintern. Så underbart men så satans kort. Jag känner att det här med att hänga ömtåliga saker i taken är smart utrymme.

Utan att avslöja exakt vad plåtningen idag handlade om så var Patricia och Anna här i uppdrag av Erikshjälpen. Jag fick en del berättat om organisationen  och genom att kika runt på hemsidan förstår jag det fantastiska. Jag tillägnar ett eget inlägg åt denna barnrättsorganisation.

Såklart skickade jag med sticklingar från Johannas palettblomma. Den som har egen hashtag #palettbladunite. Fin historia och tänker den svindlande tanken hur många växter ur en och samma blomma. Förresten  sade Anna något om att jag hade gröna fingrar, blev nästan mallig för egentligen är det ju exakt tvärtom. Men jag har uppenbart haft lite tur på sistone eller annars har det mest med det där som heter vattna, att göra.

Vad jag gjort annars idag:

  • Beställt smyckesaskar med ny logga, ritad av Kristo.
  • Beställt visitkort av samma slag.
  • Dubbelkollar med Johanna Garmland om exakt hur många medaljonger vi kan nylansera om en vecka. Alltså denna.
  • Tänkt på hur fin jag tycker den lilla ballerinan är i förgyllt guld och vit kjol. Snart, innan jul, finns den till försäljning.
  • Och sedan fingrar jag extremt mycket på topaser, citriner och ametister…


Kom just på att jag är förtjust i små, små hyllor med minimala snirkliga konsoller.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

  • Angelica

    Åh, tror du att det finns möjlighet att bara köpa stjärnorna då? Tappade nämligen ur dessa ur min medaljong för några år sedan. Kom hem efter en runda på stan med en öppnad, tom medaljong. :/ Saknar verkligen det lilla rasslandet där i, en stjärna för varje familjemedlem <3

Leave a Reply