FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Är så glad för mina fina vänner som tagit steget och startat upp sin egen plats The Northern Sisters Collective. Jag önskar dem all världens lycka till och rekommenderar dig varmt att klicka dig vidare dit på momangen. Magiskt fint!

Det kommer många mail om Emily Martin / The Black Apple´s print som vi hade i butiken när det begav sig. Jag vill tipsa om att Vintagefabriken numera har dem i sitt sortiment.

The Way We Play har Small talk med bästa Johanna Bradford. Inspirerande läsning och godis i bilder av Kristin. Idag bloggar Johanna förresten en hel massa köksinspiration inför flytt till nytt hus. Så perfekt för dig som går i dessa tankar.

Julkort känns så himla gammaldags nuförtiden. Minns när jag sorterade julkort på Posten när jag var 14 och högarna var nästintill oöverstigliga. Men en hälsning med skrivna ord kan aldrig någonsin vara fel. Atelier Graphique ligger bakom årets julkortsserie från PostNord, fint tycker jag. Förutom hyacinten så är julbocken och fjällrenen illustrerad. Finns på PostNords butiker och ombud från och med den 16 november. Gratis och bara att hämta.

Jag blev så himla nyfiken av spelet Skogen – redan vid filmen, kolla! Ett familjespel utvecklat under många år av biolgen Daniel Thorell. Spelet sägs vara en ögonöppnare för den mångfald av arter och miljöer som finns omkring oss. Ett roligt sätt att lära sig mer om skogen. Och så viktigt tänker jag. Finns bla hos PaperCut.n s
skog
Och sist men långt ifrån minst. En julkalender från Novellix . Fy tusan vad fint, jag som redan är stormförtjust i dessa små noveller och allra särskilt askarna med 4 noveller i varje. Och tänk tanken här, att sjunka ner i självaste julfriden i form av en berättelse. hela vägen fram till julaftonen. Åhh!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Leave a Reply