Okategoriserade

God morgon!


God morgon finingar och låt er bli lite avis, blink blink. Jag vill ta er alla till exakt min plats just nu. I ett litet rum på Gotland. Under två täcken och en massa kuddar bakom huvudet. Jag vaknade tidigt av regnet som öste ner utanför mitt vidöppna fönster. Jag skulle vilja ge er ljudet. Så mysigt att jag smälter totalt. Kolmörkt och regndroppar som rinner i som ett vattenfall. Jag är helt mjuk inombords. Det är precis tvärtemot vad jag var igår. Då jag en kvart innan boardingtime upptäckte att jag var på fel flygplats… Var så totalt inställd på Bromma så jag hade liksom inte kollat vidare. Kanske man borde veta var man flyger ifrån. Men nä. ”Ditt boarding kort funkar inte, gå till skrivaren istället” som inte heller funkade ” Men du ska flyga med sas, det är Arlanda”  Vaaaad?? Men jag ska ju boarda om 15 minuter, planet går om en halvtimme??? Ja. Alltså. Nog för att jag är tidsoptimist men i det här läget kan även en sådan tveka. Men sjukt nog hann vi fast chauffören sade ” det tar 25 minuter om jag kör fort” och jag kved  ”men då missar jag ju planet” och han sade ”vi hinner”. Sedan körde han det fortaste jag varit med om och han förtjänar en stjärna på min himmel. Och ett par timmar sedan kunde jag sjunka ner i en alldeles mjuk värld tillsammans med en massa fina på Hotel Stelor. En annan värld, en väldigt vacker. Nathalie och Matilda , Babes in Boyland håller kreativ workshop i helgen. Och jag är här. I allra högsta grad. Tack för det. ALLA inblandade.
Nu tänkte jag egentligen blogga hela fredagen men yoga väntar om 7 minuter. Dags att slita sig från täckena…

One Comment

  • Jenny

    Tack för det mysiga strilande regnet. Mycket härligare att vakna upp till än grannens renoveringsarbeten. Jag har faktiskt också befunnit mig på fel flygplats en gång – när jag skulle hem till Sverige över jul. Jäklar vad fort det gick och vad hjärtat bankade när vi körde till andra flygplatsen. Ibland måste en ha tur i oturen, för vi hann på nåt vänster också. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *