Ett dygn med Kristin. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
53711
post-template-default,single,single-post,postid-53711,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ett dygn med Kristin.


Jag har nyss kramat bästa donnan adjö när tåget fortsatte mot Varberg. Har nämligen finhängt med Kristin under ett par dagar. Dock har min kamera drabbats av någon slags svacka och fokuspunkten infinner sig som bäst varannan gång.

Men i bra och disigt morgonljus (nu överdrev jag jättemycket för klockan var säkert 11)  tog vi några bilder på den fina långklänningen som snart kommer till FGL. Hur fint är det inte med rara strumpor. Dessa är med hjärtan och från Ganni. Jag ska investera i tio par finstrumpor tror jag, sedan ska jag tvätta dem i tvättsäck varje gång så ingen spårlöst försvinner och sedan ska de vara bara MINA.

Igår var vi på gala och Kristin var klädd i drömmen. (kolla fuskpälsen mitt öga nyss spanande, omg!) Det var Influencergala och Kristin höll ett klockrent prisutdelartal, som hon aldrig gjort annat. Tyvärr kammade hon inte hem priset i Årets business, vilket hon varit hade varit värd.  Så stort grattis till alla vinnare och också alla nominerade, också de så stora inspiratörer. Bland en hel radda av priser tog Elsa priset som , Marguax som Årets influencer och tjejerna bakom Nordinary som Årets innovatör.
 

Själv hade jag en klänning från Carin Wester för Åhlens. Och hade även en modetvilling på festen, haha! Tillsammans med knallröda strumpbyxor, knallröda dojjor och Nomi´s loppishalsband såg vi ändå inte samma ut.

Så jäkla fint att se Kristin bära ett av de två systersmycken jag och Johanna gjort till henne och Miranda. Eller jag ligger verkligen inte bakom en endaste liten gnutta av hantverket men vi har formgett det tillsammans och sedan har Johanna gjort det mest gedigna hantverk man kan tänka sig. Ni ska får veta mer om detta, såklart! Titta i detta inlägget vad fint ändå.

Idag efter frukost tog vi en runda på mitt gamla Söder. Tittade såklart in hos Sanna och Bodhish. Blev inspirerad till tusen som vanligt av Sannas kunnande och tricks. Kolla in mitt och Kristin´s instastories om vad som händer här. Jag säger bara Florida vatten…

Eftersom vi båda är tidsoptimister hann vi ju med rätt mycket på futtig tid. In en sväng på Le Labo. Alltmedans Kristin doftade sig igenom sortimentet hann jag fotografera ett helt eget blogginlägg. Så sjukt fin affär och världens bästa tapetkonstnär har ju varit här.

Nästa stopp blev Petras  Betón (fd Minimocks) . Attans vilken osis att Petra var hemma och helgmyste, ville ju ge henne en kram och säga wow vilken söt liten drömaffär!

Tack Kristin för jag fick vara din date! En-dygns-date  med vänner borde man alltid ha på önskelistan.

Sofia Vusir Jansson

sofia@mokkasin.com
2 Comments
 • Wilda | REAKTIONISTA

  15 oktober, 2017 at 14:36 Svara

  Så otroligt fint att få träffa er på galan! Jag blev så varm av vårt samtal och att se ert engagemang. Ser fram emot att läsa mer hos dig framåt. Kram!

  • Sofia på MOKKASIN

   15 oktober, 2017 at 21:04 Svara

   Detsamma Wilda! Det var så fint att träffa dig och alla dina vänner. Jag ser fram emot att läsa hos dig, jag tänker att det redan är som en hel bok där. Ta hand om dig, så hoppas jag vi ses! Kramar!

Post a Comment