FOR THE MONDAY COFFEE,  LINK LOVE OF THE DAY.

For the monday coffee.


Hej måndag! Här kommer det allra spretigaste For the monday coffee! Men huvudsaken är att det kommer, eller?
Marmar Copenhagen´s kläder är alltid lite som poesi. Funderar på om den stickade tröjan är med i vuxenkollektionen…

Vi har nyss beställt en sådan här till Liv men gillar att Finger In the Nose alltid gör de mindre storlekarna så fasligt fina.

För övrigt ska vi köpa någon sådan här ihop, Liv och jag. Fast jag önskar hellre denna. Eller kanske denna. Hur lyxigt att vi kan ha samma kläder?!

Ni är ju supermånga som undrat om tröjan jag bär på bilden, vilken är en favorit sedan i somras. Såg att den plötsligt och numera finns på nätet här hos Weekday. Jag har XS och är 168 lång.

Det där med att hitta perfekta kläder till barn som är rätt små i storlek kan, oss emellan, vara knepigt värre. Jag menar är man 145 cm och väldigt smal och går på högstadiet, men inte vill gå på småbarnsavdelningen med allt vad det innebär i tryck, modeller och färger. När vi därför hittar bra grejor är det lika bra att dela, för det är väl inte bara vi tänker jag. Vi har nu hittat de perfekta byxorna även enligt de som vet, så vi måste nog införskaffa en i varje färg av dessa. Size-tips, om man är ca 145 cm så funkar stl 26 fint om man viker upp dem och det vill man ju. Bra mössa också.
 
 
 

One Comment

Leave a Reply