DAILY LIFE

hej om en fredag!

Tänkte att dra till med värsta fredagspeppen här. Men efter att ha ränt runt till skogs bland en massa bebissaker, ätit tre kanelbullar till lunch och råkade sedan somna pladask så blev det inget med det.  Länge också, ajdå men så jädra skönt. Varken städning eller fredagshandling till middagen och nu ska vi iväg. I alla fall var denna klänning fin, från det ena till det andra.

Jag satte i alla fall upp en krok på det mest perfekta stället och hängde Liv´s kompisar väskor där. Den här typen av krok  är min favorit.

Vi köpte ett inte särskilt nytt bord i veckan. Men pågrund av att min man åkt till Spanien och Liv tycker att bordet är det fulaste hon någonsin sett. ”Varför ska vi ha ett bord ifrån medeltiden??” Jag tyckte att hon överdrev men hon tvärvägrade möblera om med mig. Och här gick jag faktiskt bet, det är astungt.

Till dagens plåtning lånade jag en häst på Möbelmagasinet. Den är en dyrgrip men fin på sitt sätt. Den halva havsfrun var raka motsatsen till dyr.

Jag köpte faktiskt ett bord till i veckan. Det var värst kan man tycka. Men slagbord alltså. Smart bord.

Nu måste jag bestämt flyga in i duschen och tvätta bort tisteltaggar i håret och säkert en och annan fästing. Sen blir det en liten gala för Världens barn. Av denna helg önskar jag läsa. Äta frukost i skogen. Och krama mina barn lite extra. Fick en ny bok idag, Äg ditt liv, tack vad spännande! Ska kika mer och återkommer! Här är jag lyckas jag inte alls fastna i. Däremot Ett litet liv. Fin fredag! Kramar och tack för all fin pepp under veckan!

2 Comments

  • Lena Gustafsson

    Sofia, dina publiceringar ger mig så mkt energi och då jag älskar din stil har jag ett tips som du inte får missa. Sätt nu på barnasinnet och kika på ”bakverk och små underverk” som finns tillgänglig i 30 dagar till. Serien är holländsk och underbart rakt igenom – både i budskap och format. Tror att du kommer uppskatta den. Och det där med att det är ett från Barnkanalen. Strunta i det. Den är lika fin för vuxna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *