for the monday coffee. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
42220
post-template-default,single,single-post,postid-42220,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

for the monday coffee.

I somras bloggade jag om HM´s kommande samarbete med Erdem. Det lät ju nästan för bra för att vara sant såsom jag suktat efter drömkollektioner och klänningar värdig vilken storartat fest som helst. Nu kan man få en tjuvtitt via Elle UK  och i senaste pappersnumret kan man tydligen läsa en intervju med självaste designern. Emma Stone har fått hoppa i en byxdress såhär i förskott. Ja November då, för oss vanliga.

Elsa har införskaffat en sammetsottoman från det nystartade Tellma. Jag tänker på engelsk konfekt och vill helst bygga en hel soffa med dessa godisar.

Jag har drabbats av total middagstorka. Därför är jag extra glad åt fina bloggen Cashew Kitchen´s godsaker . Imorrn blir det absolut denna. Följtips på instagram!

Bara för det blev en gul tråd igenom alltsammans och den här bilden liksom poppade upp plötsligt i mitt redigeringsprogram så var det väl så det var tänkt. Från en sommardag och kampanjbilder för Numero 74. Ojojoj, kära No74  vänner, snart 100 k på instagram! Wow!

Fin vecka alla ni! Förresten kommer det något spännande nytt här under veckan! Kika in!

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
4 Comments
 • Angelique Lind

  26 september, 2017 at 09:08 Svara

  Tack för middagstipset (samma torka hemma hos oss). Soppa passar ju bra nu också när det börjar bli kyligt ute. //Ange

 • Hanna

  27 september, 2017 at 07:13 Svara

  Wow, vilka vackra outfits och soppan låter så god!

 • Agnes {Cashew Kitchen}

  27 september, 2017 at 10:40 Svara

  Åh vad glad jag blev över denna lilla feature! Fint att få synas på den här fantastiska platsen <3 Hoppas ni gillar soppan! Har själv fått dille på de där kikärtorna och har de till allt!

 • elin hörberg

  27 september, 2017 at 23:10 Svara

  Åneeeej det går inte att gå in på Tellma-hemsidan än ?. Sjuuuukt fin! Har de soffor också?

Post a Comment