INSPIRATION - INTERIOR

Tegelbruksvägen 40 – såsom en villa med glasveranda.

Från att inte tidigare ha bloggat hem till salu så gör jag det två dagar i rad. Men vad gör man inte om man vet att det finns två så fina lägenheter till salu. Och igen, så smart och genomtänkt och vackert. Med innerfönster som ser ut som de alltid har suttit där, fast de är faktiskt platsbyggda av en snickare. Mer huskänsla än såhär blir det inte på 36 kvadratmeter.

Fönstrena passar otroligt fint med panelen som löper utmed väggarna och elementskyddet. Blir så sugen på ännu fler innerfönster i vårt hus och lite panel med stora speglar skulle sitt fint.

Hej hösten och du kära lilla kakelugn.

Som en glasveranda mitt i lägenheten.

( Nu kom Liv förbi när jag sitter här och bloggar: Oh waow! Vilken fin lägenhet! GOALS! )

Supervackra golv och så genomtänkta detaljer överallt. I mässing. Kolla bara på skjutdörren.

– Jag älskar mitt kök, sade nuvarande ägarinnan. Det känns som ett dockskåp! Jag håller med, så himla mjukt och finstämt.

Snyggaste kranen ever.

Och titta, Nomi´s tapet i hallen.

Sådana här småhus ger ju sådan fantastisk huskänsla. Med gräsmatta och egen lummig trädgård till huset. Hör liksom härifrån hur trapporna knarrar lite lätt.

Som ett litet hus i England.

Fler bilder hittas här under annonsen hos Nooks. Jag vet med absolut säkerhet att detta är ett väldigt fint litet hus, exakt såsom man vill bo, för det är en av mina bästa vänner som bor här just nu. Bara en sådan sak.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *