AT WORK,  INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM

Nästa gång ska jag också bli tapetkonstnär, hur flott jobb?

Eftersom det är gatufest här i Katrineholm imorrn så kan jag bara säga att det här blogginlägget blir som pausmusik eller nåt. Ingenting görs väl någonsin i en handvändning det borde jag ha lärt mig. Pjuuu. Men om vi slipper en hel massa regn kommer alltsammans bli perfekt.

Jag är så nöjd med min nya backdrop. Som faktiskt har förändrats ytterligare sedan bilderna togs. Kanske kan detta vara min nya favoritsysselsättning? Ja faktiskt, så pass att jag funderar skarpt att göra detta på riktigt i ett helt rum.

Dock inte Nomi´s som surade ur av att placeras framför olika färgkombinationer.

Sedan har jag gjort en upptäckt. Om man slipar på lite glansiga medaljongtapeter, som kanske inte är helt perfekta från början, blir de alldeles magiska. Jag ska berätta sedan. Nu ska jag sova för snart ska jag upp och hänga tusen meter vimplar.

SparaSpara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *