FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Det är måndag och jag kollar några av mina favoritbloggar och ser vad de haft för sig.

Är löjligt förtjust i när vänner tar bilder hemma hos oss. Som att man känner igen sig fast ändå inte. Nya vinklar, vrår och andra detaljer. Anna, Joncha och Sonny-Lou var ju på besök i somras och Anna har bloggat om det, fint!!

Får ett stort leende över mina läppar när jag ser att Emma slagit till på en rosa buss att ha som gäststuga, briljant!

Tänkte bara påminna alla som har blommor i trädgården att göra som Elsa vid varje paketlagning. Finns inget evighetsfinare. Jag menar, även om bladen faller av så är de vackra.

Ett uppdaterad bebisgarderob är alltid gulligt och eftersom mina yngsta började fyran idag (!!!) så saknas kanske den biten numera här på bloggen (sedan jag stängde affären). Men Johanna har en liten Gillis och han har ny höstgarderob, så bra för er som behöver inspo!

Kristin har plåtat till en ny bok, den kommer att bli fin den, var så säker. Jag fastnade i bokens huvudpersons instagramkonto  Lise Hellström.    Jag måste lära mig att texta, har funderat på det så länge men aldrig gjort slag i saken. 

Världens finaste kontor har ju Volang-Linda och hennes jobbarkompisar på Fabriken.

Som så ofta önskar man ju sig nästgårds till firanden och finfrukostar. Nanna har bloggat om morgonen då man firade Hanna Wendelbos kommande tapetkollektion för Midbec, Blomstermåla. Och med det avslutar jag dagens bloggläsande, beger mig till en tapetvägg nära mig och slipar lite. Dags att bygga vardagsrum att placera med himmel som tak!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *