DAILY LIFE,  FOR THE MONDAY COFFEE

for the monday coffee.

Den här veckan började med att Nomi kom in i vårt sovrum där jag sov som bäst med öppet fönster. Oj, hösten har kommit, sade hon, stängde fönstret och gick och lade sig igen. Jag kan hålla med men inte mig emot. Bländad av solen läste jag sedan ett morgonmail från min man. Med frågan – Visst vill du gå på Frida? Och bifogad biljett till Moderna på torsdag. Alltså, jag är helt matt av lycka. OM jag vill! – Du är ju ett riktigt fan, sade Kristo. – Ja, host, fan och fan. Brukar liksom inte kalla mig för det. – Jag har ju nyss börjat lyssna på henne. Ja fast det är ju bara det du lyssnar på. Hela tiden! Ja exakt så, faktiskt jämt en månad i sträck. Det är absolut fan-varning på den. Fast med nöje. Så pass att jag var lite nära att blåsa ner till wow i lördags, bara därför att. Recensionerna talade ju helt klart för att man missade något, Gaffa och SvD . Men nuså, fy tusan vad jag längtar. (foto GP)

Långklänning i sammet, hej höstfest! Det påminner mig om att sy om en långkjol i sammet som jag köpte second hand.

Ja jag är ju svag för den här Lilla huset på prärien – vibbarna. Väldigt lik min andra klänning dock som jag bara längtar efter att dra på igen, så snart jag känner en liten höstvind. 

Sugen att se Sofia Coppolas The BeguiledSverige premiär 1 september.

Och kolla vad fint på The Way We Play”...Summer wears our heartbeat. Summer wears our memories. Summer carries our secrets and joy…

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Leave a Reply