DAILY LIFE

dagarna.

Jag har kommit på mig själv att älska juni. Jag som alltid tyckt mig vara en höstmänniska. Å andra sidan sa jag en annan gång att jag älskade maj. Och lite mars också. Det har nog lite med allt runtomkring att göra. Men man kan väl älska lite här och lite där. Men just idag älskar jag juni. Varje dike är som en tavla typ. Och i trädgården blommar allt från pioner till rosor. Och huset är proppfullt av barn. I vanliga fall brukar jag bli lite smått hysterisk när jag ska jobba samtidigt med sommarlovet bakom axeln. Men inte ens den biter för tillfället. Det sovs över, det badas och det nattugglas. Och jag har rosa öronproppar. Snart dräller de ner en efter en på frukost, det är knappt att jag kommer ihåg hur många de var som sov över till slut. Men det är fint så. Himla fint.

Någon sade att man inte få sno sticklingar sådär på flygavstånd. Men nu när de ändå överlevde ända från Spanien måste det väl få vara så?

Jag överdoserar allt från korgar till pioner. Handlar numera alltid med korg och tänker att till och med hushållsosten blir mer parisisk på så vis. Jag köper mina stråväskor här och använder dem till allt.

Eftersom vi har skafferi även i källaren så blir det mycket upp och ner. Lösning korg, alltid korg. Köpte mattor på Rusta som får mig att tänka på engelsk lakritskonfekt.

Köpte även dessa randiga där för 50 kr st. Har dem på dagbäddarna under taket och på bänkarna. Nepp, dags att plåstra om skatebordsknän och göra lite moodboards. Kanske tar ett dopp också har ju ända joggat morgonen till ära. Eller egentligen gått lika mycket men fokuserat mest på stunderna av jogging. Sådetså.

2 Comments

  • Tette

    Åh, dina inlägg är så fantastiskt vackra och inspirerande, jag älskar din blogg! Nu har jag en liten liten fråga, och jag fattar verkligen om man som bloggare tröttnar på alla dess frågor, du måste såklart inte svara :-)! Din stråväska med flätade handtag är så vacker och ser ut att ha den perfekta storleken! Råkar du veta om det är storleken som heter M el XL? Bästa hälsningar!

    • Mokkasin

      Tack snälla för så fina ord! Jag blir verkligen jätteglad att höra det. Stråväskan är från Tine K och storleken är 56 cm i bredd och 38 cm i höjd och det är en perfekt storlek. Tänker att den kallas M, XL är det inte. Kram och fin sommar!

Leave a Reply