megakanna och önsketisha. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
40622
post-template-default,single,single-post,postid-40622,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

megakanna och önsketisha.

Jag är medveten om att den här kannan är en kopia på den superpopulära och munblåsta Linné Carafe och att denna kanna inte är direkt ensam i kopia-svängen. Men ändå så älskar jag att just den här rymmer 3 liter! Rena rama latmaskeriet men skönt att slippa påfyllnad efter påfyllnad. Perfekt som vas också…

Trädgården är himla snäll just nu. Utan närmare omsorg så klarar den sig rätt fint ändå. Jag har lovat mig själv att skippa ogräshetsen och kirskålkriget den här sommaren och mest tänka på hängmattan. Å andra sidan är vi lite smålyckliga över vår robot till gräsklippare. När jag ser den här bilden så känns oklippt gräs bara härligt. Men när det går tre veckor till och mossan tar över tillsammans med kirskålen och när sedan äpplen, päron och plommon faller ner i smyg i det höga gräset, det är då man tackar för den där roboten. 

När mina barn önskar sig något oväntat i kläder är jag raka motsatsen till andra önskningar när jag drar ut på det, mest för själva önskningens skull.

Därför blev Liv lika förvånad som jag när det damp ner en långväga önsketisha på bara två dagar.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
4 Comments
 • Ulrica Brindeby

  30 maj, 2017 at 22:50 Svara

  3 liter! Vill ha! Vart hittar jag den??

  • Mokkasin

   31 maj, 2017 at 09:09 Svara

   Följ direktlänken i början av inlägget, från Ellos!

 • Sofia

  3 juni, 2017 at 14:17 Svara

  Skulle så gärna vilja önska tips på kläder, inredning osv till barn i Livs ålder!

  • Mokkasin

   20 juni, 2017 at 09:04 Svara

   Det ska vi ordna! Liv tipsar själv ibland på sitt instagram @livvusir och på hennes musical.ly @livvusir

Post a Comment