OUR WEEKEND DIARY

lite påsk.

Vi har frusit den här påsken. Växterna inomhus blev nästan lika chockerade som de utomhus. Och som vi själva. Sorglig liten grupp här framför snöklädd trädgård. Så bara för att heja på våren åkte jag och min syster Sarah och köpte en Magnolia till våra föräldrar.

Jag bodde såklart i den här klänningen hela helgen. Som ett påskris i sig. Sedan tog jag med mig kameran och åkte hem till mamma och pappa på påskmiddag med hela stora familjen. Men glömde bort att ta kort.

På påskaftons morgon brukar våra barn få leta ägg. Det var bara det att alla ägg var spårlöst försvunna. Så vi fick dra ut på letandet och invänta öppning av butik. Förra året fyllde vi ett träd med pärlor, det var faktiskt väldigt härligt. Inte minst för alla pärlplattor.

Kristo skötte gömmandet och fick feeling.

Jättesvårhittat…

Helt normalt.

Viggo fick ett flaskskepp. Jag hittade det på loppis dagen innan, perfekt påskpresent. Hur magiskt är det inte?

Framåt kvällen fyllde vi ett gammalt kakfat med olika ägg. Prydnadsägg, marsipanägg och sådana med choklad och gick hem till min syster och Andreas på middag. Sedan har vi gjort en hel massa annat som inte varit särskilt påskigt.

One Comment

  • Maria

    I really love your post. It allways fill me with peace and love. You make me want to run against the stream, to go back to real life. I found your blog a long ago, lucky me, and I totally can´t live without it. It makes me travel to Sweden, makes me love simple things in life, it conforts me…. So thank you a lot, you are so inspiring. LOVE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *