AT WORK,  DAILY LIFE

Vi hoppar ur raggsockorna till lunch.

Om man bortser från ljuset så kunde det precis likväl kunna vara julafton idag. Vi vaknade till den mest gnistrande vintermorgonen på länge. Huset är iskallt, det blir lite svajigt vid sådana här svängningar. Men samtidigt som varenda minusgrader och blåst går genom väggarna så värmer solen upp det lika snabbt. Så med den här gassande solen kommer vi kunna hoppa ur raggsockorna och plädarna innan lunch.

Jag har inte så väldans mycket lov de här dagarna. Glad ändå att mitt jobb innebär att jag är omringad av mycket som är fint att se på.

Det där med påskpynt kommer dock aldrig vara min starka sida. Fast huset är fullt av kvistar vi räddade från snön. Det skär nästan i hjärtat när man tittar på naturen just idag. Hur rosa körsbärsblommor är täckta med iskristaller och snödropparna dränkta av snön. Stackars våren.

Det bästa med remake är väl ändå att få ta hand om sådant som är otroligt fint. Både till färg, form och hantverk men kanske inte riktigt hittar sin rätta plats 2017. Sådant där som man vill samla på sig bara för känslan men man är inte helt säker vad de ska användas till. Man vill liksom bara äga. Fast nu har jag samlat för en plan. Det känns bra.

Önskar er en väldigt glad påsk! Kramar!

4 Comments

  • Anette

    Åh, vilka lampskärmar <3
    Vill också fråga: stapeln med böcker (första bilden) är de bara fritt staplade på varandra, eller är det en hylla (vilken, hur?)

    • Mokkasin

      Hej Anette! Hyllan är John Kandell´s Pilaster. När den designades var meningen att det skulle se ut som om böckerna var staplade på varann. Jag älskar den hyllan, vi har haft ett par sådana i över tio år och de är fortfarande lika fina. Superhållbara! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *