AT WORK

Snapshots från Kustfolk.

Godmorgon med några snabba från Kustfolk. Tack alla rara igen. Ni som fixade! Ni som var där! Ni som kom förbi med snällaste orden! Och tack för alla som hört av sig såhär i efterhand. Alltså världen är snäll. Glad att Nomi fick uppleva Varbergs-andan. Hon är totalt förälskad. Kristin har postat en hel radda bilder från helgen, kika! Själv insåg jag när vi sprang till taxin i all hast att jag verkligen inte fotat ihjäl mig. Men lite i alla fall. Tips! Många har frågat om våra ”ramar”. De är från Lagerhaus och supersmarta. Snabb upphängning med små magneter som inte skadar bilder. Obehandlade så de går att behandla som man vill. Lagerhaus har dessutom 70×100 ram vilket är ett mått som man fått leta efter tidigare. Ikea har också utökat med detta mått, vilket jag gillar mer än deras 60×90.

Jag tror Nomi har frågat mig typ hundra gånger sedan vi kom hem om jag hört av mig till Jenny om hennes hår. Jenny hade i alla fall Kustfolk´s snyggaste monter och man tänkte att hon nog hade flyttat in för gott. Där sålde hon vacker fotokonst från Jenny and Jens. Ångrade att jag inte slog till på denna, så får det bli såhär i efterhand. Jag fick också höra att Isabelle McAllister har flyttat tillbaka till Dosfamily  . Tack för den tillbakaflytten, så himla självklart. De här sköna brudarna ska inte vara skilda åt. De ÄR Dosfamily, så är det bara.

Jennie hade med sig en hel inspirationshög med grejor. Den här ville man tjuva med sig hem. För att inte tala om alla sköna prints med Bandit Girl.

Tröjan alla ville ha.

Lisa´s tröjor och konsttryck gjorde succé. Via hennes instagram kan man nu förbeställa av alla som tog slut.

Nomi bor i sin. Och i sitt halsband med rosenquarts. Den där stenen är full av all kärlek i världen, det har Miranda och Krickelin sagt.

Älskar målaraskar.

Den här ungen åt soppa som hon aldrig hade sett mat. Tydligen så fick hon gratis av både mat, bullar och kakor. Mest hela tiden. Tack Habanero  och Tovedals.

For Good Luck´s succé-monter. Ni ska få se vad jag numera bor i. Kanske bästa plagget. Som ett quickfix i plagg, alla dar.

Marina från Strömma Farmlodge  var där. Denna underbara, tokinspirerande tjej. Till sommar ska vi bara dit med familjen. Och redan nu är vissa av konsertkvällarna bokade. På långfredagen kl 8.00 släpper de biljetterna för 12 juli då Magnus Karlsson från Weeping Willows gästar Strömma.  Fatta hur härligt? Kristo och min pappa ska se Weeping Willows i Globen på fredag. Älskar kontrasten. Såhär såg det ut förra gången de höll hov på Strömma. 

Så allt medans gräsmattan är full av frost längtar vi tillbaka till helgen. Så in i vassen mycket.

 

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *