39894
post-template-default,single,single-post,postid-39894,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

barnrumsinspo.

Nyligen gjorde jag ett inspirationsreportage om barnrum i tidningen Hem ljuva hem och jag tror att numret fortfarande finns i butik. Rummet ovan hamnade på omslaget. Det andra är rena rama motsatsen.

Hursomhelst så handlar det hela om inspiration i allmänhet kring barnrum, om kalkfärg och även ett DIY.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
2 Comments
 • Elin Westermark

  28 mars, 2017at15:00 Svara

  Jag fyllde år här om dagarna och då hade min treåring valt den här tidningen till mig, och framsidan och allt det gjort var så inspirerande, du har sån magisk känsla! Annars brukar inte den tidningen tilltala mig, men min lilla son visste ❤

  • Mokkasin

   30 mars, 2017at09:53 Svara

   Åh vad roligt att höra! Tack!! Och heja sonen 🙂 Och grattis i efterskott, kram!

Post a Comment