39794
post-template-default,single,single-post,postid-39794,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

klänningarnas klänning. fast den funkar fint med sneakers.

Köpte en ny klänning idag. En helvild. Men så galen att den liksom känns enkel i det stora hela. Fast det beror förstås på hur man ser på saken. Liv undrade om den var från loppis, fast på ett bra sätt poängterade hon. Kristo tyckte det var Lilla huset på prärien-vibbar. Fast på ett bra sätt. Just det där kan man ju fundera vidare över…

Fast jag kan hålla med om båda. Ni ser nog inte volangerna, knapparna på de höga manschetterna som fortsätter i puffärmar, och hyskorna på den höga kragen. Superfin hursomhelst. Våren är räddad tänker jag. Den är från Other Stories men verkar så pass ny att den inte hamnat i webshopen ännu. Det fanns sjukt mycket fint där idag. Deras nya stationery-kollektion är bland det snyggaste jag sett inom detta område.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
5 Comments
 • Pingback:Vackrast just nu – Mars | Krickelin

  23 mars, 2017at08:44 Svara
 • Linda Aboulaich

  23 mars, 2017at12:11 Svara

  En klänning som man blir glad av!

  • Mokkasin

   26 mars, 2017at19:49 Svara

   Eller hur! kram!

 • Anna Lidström

  25 mars, 2017at08:54 Svara

  Vansinnigt snygg klänning!! Helt i min smak 🙂

  • Mokkasin

   26 mars, 2017at19:49 Svara

   Visst är den fin! Och du, vad glad jag är att du kom till Kustfolk! Så himla fint att ses i verkligheten, hoppas det blir snart igen! Kram!

Post a Comment