klänningarnas klänning. fast den funkar fint med sneakers. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
39794
post-template-default,single,single-post,postid-39794,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

klänningarnas klänning. fast den funkar fint med sneakers.

Köpte en ny klänning idag. En helvild. Men så galen att den liksom känns enkel i det stora hela. Fast det beror förstås på hur man ser på saken. Liv undrade om den var från loppis, fast på ett bra sätt poängterade hon. Kristo tyckte det var Lilla huset på prärien-vibbar. Fast på ett bra sätt. Just det där kan man ju fundera vidare över…

Fast jag kan hålla med om båda. Ni ser nog inte volangerna, knapparna på de höga manschetterna som fortsätter i puffärmar, och hyskorna på den höga kragen. Superfin hursomhelst. Våren är räddad tänker jag. Den är från Other Stories men verkar så pass ny att den inte hamnat i webshopen ännu. Det fanns sjukt mycket fint där idag. Deras nya stationery-kollektion är bland det snyggaste jag sett inom detta område.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
5 Comments
 • […] Sofia på Mokkasin har köpt vackraste klänningen att bära på helgens kreativa marknad, Kustfolk. Wow! Hon kommer vara som en karamell och alldeles strålande vacker.  Sofia bor öven hos mig under helgen och jag ser fram emot lite härligt fredagsmys och uppladdning med henne imorgon. […]

 • Linda Aboulaich

  23 mars, 2017 at 12:11 Svara

  En klänning som man blir glad av!

  • Mokkasin

   26 mars, 2017 at 19:49 Svara

   Eller hur! kram!

 • Anna Lidström

  25 mars, 2017 at 08:54 Svara

  Vansinnigt snygg klänning!! Helt i min smak 🙂

  • Mokkasin

   26 mars, 2017 at 19:49 Svara

   Visst är den fin! Och du, vad glad jag är att du kom till Kustfolk! Så himla fint att ses i verkligheten, hoppas det blir snart igen! Kram!

Post a Comment