Och tävlingen är avslutad. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
39728
post-template-default,single,single-post,postid-39728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Och tävlingen är avslutad.

Tack alla söta! Jag blir helt varm i hjärtat av responsen på den här lilla spontana tävlingen. För det första är det ju grymt bra för mig att få så mycket feedback men allra mest blir jag ju alldeles lycklig för att ni är så himla snälla. Tack! Jag önskar att jag kunde ge er alla varsitt önskeprint. Men enligt spelets regler fanns där två. Viggo och Liv fick vara mina utlottningsdomare och Viggo fixade så allt skedde digitalt. De båda önskeprinten gick till….

 

Lovisa Askevik som önskade Somewhere. Out there. Ett fotografi som är en personlig favorit. Det är Nomi och hennes kusin Svea som är på bilden. Den togs under en helg och vi kom av oss alldeles över att stället som vi hållt nära hjärtat såg så alldeles annorlunda ut. Jag minns att vi pratade om andra barn och Syrien och efter det hade vi så svårt att koncentrera oss på varför vi var där egentligen. Vi pratade om skolan som de skulle jämna med marken, med flit. Men också om dagen vi åt prinsesstårta på marken precis där. Vi var tvungna att fundera väldigt länge tills vi enades om att vi i alla fall hade de bästa minnena och att alla skulle få finnas kvar precis som de var. Att prinsesstårtedagen skulle vara den vi sparade i hjärtat för alltid

 

Noora önskade sig A house without end. Ni som läser min blogg vet ju att bilden är från det insomnade huset som jag älskar att befinna mig i. Tänk en dörr till. På baksidan! – Nu förstår jag ingenting, jag har gått runt och runt hela dagen. Och känt på alla dörrar. Och tittat ut  i alla fönster jag kunde hitta. Och här kommer det en dörr till, på utsidan. Det här huset saknar slut. Hjälp mig med haspen, mamma!

 

Grattis till er båda! Och tusen tack och kärlek till alla ni som var med och lämnade önskningar! Kram!

I wish I could give all of you prints. But here is the two winners. I´m so thankful and happy for all your kind comments and it means a lot to me. Thank you and love, Sofia

No Comments

Post a Comment