FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Undrar hur man blir till sättet om man jobbar såhär? Bland en galenhet av vackert. Samtidigt som man tänker att ens sinne borde vara som sockervadd inser man ju vilket arbete som ligger bakom. Ett väldigt hårt såklart och ett attans tålamod. Fast det får mig inte att sucka mindre. Av någon slags avundsjuk lycka. Att världen kan se ut så här men lite avis på att jag inte begåvats med gröna fingrar. Fast så bor jag ju inte i Skagit Valley heller. Som Erin Benzakein som driver Floret Flowers.  Så fint att man tänker att det knappt är på riktigt. En familj och ett litet team som driver en gård helt i harmoni med naturen. Enbart ekologiska odlingsmetoder och hållbarhetstänk i alla led. 

 

Lite såhär:

”We believe in magic. We know that amazing things can happen when you listen to your gut, follow your heart, and live your passion.”

 

På hemsidan finns så mycket inspo så man dånar. Och boken Cut Flower Garden släpptes i förra veckan. Jag vill dessutom shoppa deras egna ekologiska fröer  och Dahlia-knölar. Förstår ju också att det finns fröer närmare än så, men bilderna på allt det vackra får mig så himla sugen. En  del  beror det väl på färgerna också, vem vill liksom inte ha påskrabatten såhär. 

 

Dream on och följ på instagram @floretflower

 

2 Comments

Leave a Reply