DAILY LIFE

en riktig pang-torsdag.

En riktig pang-torsdag skulle mina barn ha sagt. Det mest förekommande ordet om det som är väldigt, väldigt bra härhemma. Tack-så-mycket på den. Precis vad jag behövde trots svårigheter att ta sig hemåt bland bombhot på spåren och olycka när allt var som vanligt igen. Men efter taxi från annan ort kunde vi tillsist möta upp barna som var nöjda med FF såhär länge.

Landade i alla fall på lite frukost vid Zinkensdamm och snack med delar av Stora havet.

Fint här och var hos Sarah med utsikt över gamla hoods.

Jag mötte upp Sanna och vi begav oss till Bodhish.

Det händer grejor i kullisserna och det är så himla skoj att höra och se processens gång.

Efter lunch och iskall promenad från Gärdet mötte jag upp för ett mycket spännande möte. Frida och Emelie kommer från Indy och gissa rummet? Jag hoppas få hänga här lite extra mycket framöver.

Att hamna i Kransen hos Fabriken är som att befinna sig i ett dockhus fullt av kärlek. Vägg i vägg med som den vackraste godisaffär, Vintagefabrikensom ju inte är en godisaffär bokstavligen men så galet mysig och proppfull med fina saker, kolla webshopen bara! Och bakom dörren bredvid huserar alltså ett kreativt kollektiv som hade invigning dagen till ära. Kanske världens gladaste och härligaste kollektiv. Här är Nika Wahren som är blomsterstylisten Skillad Floral.

Och så har vi Pernilla Ahlsén , Emmy Lundström, Linda Hansson och Louise Lemming. Himmel, vilket härligt gäng.

Hela studion var bara ett enda stort mys. Och överallt fanns spår av tjejernas uppdrag. Och hur härligt är det inte när en förhållandevis liten yta blir som ett enda stort hem, helt enkelt för man passerar rum efter rum och hittar massor av vackra hörn. Vart och ett med egen känsla. Det är då hemkänslan kommer automatiskt.

Köket! Alltså. Köket.

Alla kök borde ha tapet, se den i dagsljus här. 

Linda och Chaplin och sjörövarlappen. Utav blommigt papper. Är man på Fabriken i Kransen så är man liksom.

Ni fattar va? Ungar, pyssel, blommor, sagolik plockmat, tapeter, trägolv och fullt av finingar… Pang-torsdag var det.

2 Comments

Leave a Reply