FOOD & DRINK,  FOR THE MONDAY COFFEE

Our Food Stories.

ourfoodstories-com5a1899

Pictures: Our Food Stories Photography: Ezgi Polat

Ända sedan Our Food Stories postade en middagsbjudning på instagram har jag längtat efter till de skulle visa den på sin blogg. Jag blir så inspirerad av denna duo från Berlin. Javisst, det finns många inspirerande inom matsvängen men jag tänker att de ändå har hittat sitt eget tänk och jag älskar såklart att man vågar blanda. Inom samma genre ser man oftast långa bänkar eller exakt lika stolar och långbord i något som känns som kilometer av samma plankor ibland. Älskar att man dukat till långbord med helt olika bord. Och detsamma med stolarna. Och fått ihop det lugna ändå med enhetlig dukning och den megastora kvisten. Så himla vackert alltsammans. Alla bilder hittar ni här.

ourfoodstories-com5a1903

Påtal om megastora kvistar. Häromdagen var jag på Svensk Tenn och där hade man inte direkt futtiga mistelkvistar utan helt enkelt mistelbuskar upphängda i taket. Tror ni det var vackert eller?

ourfoodstories-com5a1970

Jag MÅSTE lära mig att texta snyggt. Mål 2017. Tänk att få jobbskugga hos Ylva Skarp.

ourfoodstories-com5a1941

Påtal om blommor. Häromdagen fann jag storheten med oasis. Inte för att det skulle vara något nytt under solen men kära nån vad det går undan att skapa storstilade buketter på så vis. Fem minuter och allt sitter som en smäck.

ourfoodstories-com5a1965

Exakt såhär tänker jag vår nya köksskänk. Som vi alltså inte har. Ännu.

ourfoodstories-com5a1890

Och jag vet att ett par träd ryms inte över varje julbord men ändå så fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *