AT WORK,  DIY

Vårt vinterland.

mokkasin-inspo1-1-2

Jag tänker inte blogga första advent. Vi var ju som sagt inte i fas, men det beror ju också på hur man ser på saken. Innan middag blev vår veranda som ett stjärnfall, och åtta (jättemånga ju) amaryllisar hamnade i vatten och vi hittade Liv´s adventsljusstake, som hon gjorde i slöjden för några år sedan, på vinden. Sedan var det absolut adventsmys i alla fall. Och vi bestämde i familjeråd att det hänger liksom inte på pyntet. Vi hinner ju imorrn heller nåt, det är ju trots allt bara tjugosjunde november.

Helgen blev mest ett litet sött stadsbygge, skyltfix och en hastig resa till en stad i snöstorm.

mokkasin-inspo1-2

Jag tänker inte gå in på varför jag ilsket sysselsatte mig med de här siluetterna i en halv dag… Den lilla detaljen eller ganska många sådana, var liksom inget jag räknat med innan. Men man skulle väl kunna säga att adventsfixet fick gå bet på så vis.

mokkasin-inspo1-4

Fast hursomhelst är jag minst sagt kär i den här typen av Katrineholm.

mokkasin-inspo1-5

Som skulle hamna i ett av skyltfönstrena helst igår. Men pågrund av den där arga saken fick det bli tidigt imorse i ställe.

mokkasin-inspo1-6

Vi saknar två siluetter som inte hann bli klara. Sedan är den hel.

mokkasin-inspo1-7

Julstjärna såklart.

mokkasin-inspo1-8

Siluetter kanske är bland det finaste som finns. Så himla mycket fantasi i något helt platt och vitt. Vi belyste ju dem emellan och lade vadd som snötäcke. Och slängde över flera hundra vaddkulor som miljarder av snöflingor.

3 Comments

Leave a Reply