BOOKS & MAGAZINE

frankie.

mokkasin-inspiration-1-2

Jag förstår ju att man undrar men alla som förbeställt Frankie, både journalen och väggkalendern, får dem såklart levererade. Inget snack om den saken. Idag har vi tagit emot lådor från Australien och börjar utskicket imorgon. Då vet ni, allt är under kontroll. Resten av affären börjar dock sina och idag gick vi in på 40 % rabatt som drages i kassan. Ännu så länge finns det godbitar kvar. Men det går undan nu. Och innan november är den ett minne blott. Affären alltså.

mokkasin-inspiration-2

Blommor i tapetstrut är lyxigt tjusigt.

mokkasin-inspiration-1-3

För att inte tala om den här.

 

One Comment

  • Anette Lundholm

    Vad tråkigt att shopen läggs ned ? Jag som länge trånat efter det underbara halsbandet med stjärnor i berlocken. Vet du om det säljs någon annanstans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *